Lidt om os

Vi Lilli, Markus og Søren Christian bor på Bomlund, i Salling nær Skive, i et dejligt naturskønt område tæt på brokholm sø.

På Bomlund har der tidligere været shetlænderstutteri, ponyerne flyttede med Markus´s søster Dorthe til Thy, hvor de idag kan findes på stutteri tøttrup.

Markus havde et ønske om at få belgierheste, da hans bedstefar som han er opkaldt efter,havde et stutteri med belgierheste.
Det ønske blev opfyldt da han fik sin første belgier Oline af Enghavegaard i 2004.

Oline blev købt på landsskuet hvor hun som føl var med sin mor. I lang tid havde jeg uden held søgt efter en brun hoppe, det fik jeg dog ikke ved at købe Oline. Men da jeg under et besøg hos Jens Evald blev tilbudt også at købe Olines halvsøster Olga, som på det tidspunkt var 3 år, blev ønsket om den brune hoppe opfyldt.

Med tiden har det udviklet sig til at vi i dag har 8  belgierheste. Desuden har vi 2 shetlændere. 

I marts 2013 købte vi vores første hingst. Clemens af Illerup. Han er født, opdrættet hos og kåret af Bente og Claus Jensen Illerup. Efter i flere år at have kørt jylland tynd med traileren, til forskellige hingsteholdere, prøver vi nu med egen hingst.
Vi har endnu ikke besluttet os i hvor stort omfang vi vil tage fremmede hopper ind til bedækning.  

 Vi har haft rigtig mange gode oplevelser med vores heste og de mennesker vi med tiden er kommet til at kende herigennem. Det gælder både de efterhånden mange skuer vi har været på, flere gange som udstillere, men også nogle gange som tilskuere, ligesom de arrangementer i foreningerne (BHJ/DBH) som vi har deltaget i. 

 

Dina af Bomlund til dyrskue i Skive 2011.

Hej jeg er Søren christian jeg blev født den 13 december 2011, mine forældre siger jeg er deres lille øjesten ;O) glæder mig til og komme ud og se og røre nogle heste ;O)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.03 | 15:18

Hej
Fin hemsida med många fina hästar. Hopperna som är i föl vilken hingst har ni använt.

...
11.02 | 18:59

har hørt hvd han skal hedde og hvor er det bare et fint navn til en fin lille dreng glæder mig til at han bliver større så jeg måske kan få lov at passe ham

...
08.02 | 12:50

Super gode billeder!!!

...
08.02 | 12:43

lækker, lækker lille fyr!!!

...
Du kan lide denne side